LESPRAKTIJK

 

Lespraktijk

Sinds 2012 heb ik m’n eigen lespraktijk als muziekdocent in piano- en orgelles en muziektheorie. In mijn lessen gaan muzikale theorie en praktijk aan het orgel/de piano hand in hand. Mijn lessen zijn op maat, naar gelang de persoonlijkheid, muzikale ontwikkeling en behoefte van de leerling. Er is ruimte voor persoonlijke muzikale keuze en inbreng. Dit alles in een zo ontspannen les- en leerklimaat. Het speelniveau van de leerlingen varieert van beginnend tot gevorderd en de leeftijden van de leerlingen zijn enorm divers. Daardoor ook altijd afwisselend, boeiend en uitdagend.

Voor mijn lessen maak ik gebruik van uiteenlopende lesmethoden en lesboeken. Bij orgel- en pianoles zijn het op klassieke-school gebaseerde methoden. Bij de lessen muziektheorie moet je denken aan algemene muziekleer, harmonieleer, akkoordenleer, muziekgeschiedenis e.d., afhankelijk van de wensen van de leerling. Uiteraard komen muziektheoretische elementen ook terug in mijn orgel- en pianolessen.

De individuele lessen duren een halfuur, driekwartier of een uur per week, per twee weken of eens per maand.

Mocht je interesse hebben in pianoles, orgelles of muziektheorie, vraag dan gerust aanvullende informatie of een gratis proefles aan via het contactformulier.

Contact met Gerben

 

Wil je piano- of orgelles, muziektheoretische lessen, een nieuwe compositie of arrangement, een muzikale workshop, een solo-optreden of muzikale medewerking aan een concert, een trouwdienst of jubileum? Neem dan contact met me op.

06 14 50 61 45

info@gerbenbast.nl